HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Sollentunahem säljer ut fler lägenheter

Sollentuna I torsdags tog Sollentunahem det väntade beslutet att sälja ytterligare 654 lägenheter ur sitt bestånd. Därmed har bolaget i år beslutat sälja 943 av sina sammanlagt cirka 7 300 lägenheter.

I snitt hamnade kvadratmeterpriset för de kommande bostadsrätterna på cirka 11 300 per kvadratmeter.

– Nu verkar det som om priserna håller på att falla på bostadsrättsmarknaden. Men det är fortfarande ett väldigt, väldigt bra pris, säger Sture Petterson från sollentunapartiet, en av två styrelseledamöter som röstade emot beslutet.

Läs ocksåPlaner på utförsäljning av hyresrätter i Gottsunda stoppas

Enligt honom har redan flera personer i Sollentuna tjänat stora pengar genom att sälja sina ombildade bostadsrätter.

– Vi kommer nu att uppvakta kommunledningen för att visa på detta faktum. Vi tycker att försäljningspriserna är alldeles för låga. Men nu verkar det i alla fall inte som om några fler lägenheter kommer att säljas inom den närmaste framtiden.

Läs också Varbergs Bostad säljer Evelinas hem Hyreshuset i Glommers räddades: "De som bott här hela sitt liv var oroliga" Nya ägardirektiv kräver fler ombildningar i Göteborg Politiker i Halmstad vill sälja delar av HFAB

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.