HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Annons

Sömnlösa nätter till hyresnämnden

Malmö I sex år har hyresgästen störts av hemska oljud från trapphuset nattetid. Hyresvärden gör inget, menar hyresgästen som nu vänt sig till hyresnämnden i stället.
Foto: Martin Odell

Oväsendet från trapphuset på nätterna har stört hyresgästen i Malmö i många år. Enligt hyresgästen pågår oljudet mellan fem och sex timmar varje natt vilket stör sömnen till den grad att hon blivit sjukskriven för depression. Eftersom hyresvärden inte agerar och gör något åt oväsendet menar hyresgästen att de är medskyldiga till hennes hälsotillstånd. Enligt hyresgästen har även andra grannar klagat till hyresvärden, utan framgång. Hon har bett om en ny lägenhet utan att få någon.

Hyresgästen har vänt sig till hyresnämnden med krav på att hyresgästerna ska erbjudas andra lägenheter tills problemet är löst eller att de i vart fall inte ska behöva betala full hyra.

Annons
Läs ocksåSå stökigt får du ha det hemma utan att bli vräkt
Annons
Läs också Saneringsfirman: Så kan det se ut när vi kommer hem till hoarders Anders hade för mycket saker hemma – blev vräkt: "Visste inte hur allvarligt det var" Uppsagd hyresgäst hade knarkfabrik i lägenheten Coliving-förespråkare vill ha utredning – vänder sig till regeringen

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.