HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Stämmer hyresvärden på 300 000 kronor

Malmö Hyresgästen på Rosengård i Malmö anser att kriminella styr i trapphuset och att det i förlängningen är hyresvärdens fel. Nu stämmer han värden på grund av trakasserier och mobbing.
Foto: Anders Paulsson

Hyresgästen på Rosengård kräver värden på 300 000 kronor för mobbing, trakasserier, inbrott och stöld. Enligt stämningsansökan som lämnats till tingsrätten i Malmö är det kriminella som styr i trapphuset, något som möjliggörs av hyresvärden. Det menar hyresgästen som står bakom stämningen.

På grund av Corona-viruset har han haft svårt att samla vittnesuppgifter som stärker hans sak men inom de kommande dagarna ska han komplettera stämningen med en rad vittnen och bilder, enligt ansökan.

Läs ocksåKommunal hyresvärd stämmer byggbolag på 151 miljonerNybyggt men fortfarande tomt. Upplands-Brohus 178 lägenheter på Målarvägen-Bagarvägen har varit färdiga i över ett år.
Läs också Övergav ostädad lägenhet - krävs på 18 000 kronor Kristianstadpar stack från lägenhet – stäms på 38 000 Utelåst ex-pojkvän går till domstol för att få in hyran Bostadsbedragare lurade hyresgäst på 44 000 kronor

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.