Annons

Stämmer hyresvärden på 300 000 kronor

Malmö Hyresgästen på Rosengård i Malmö anser att kriminella styr i trapphuset och att det i förlängningen är hyresvärdens fel. Nu stämmer han värden på grund av trakasserier och mobbing.
Foto: Anders Paulsson

Hyresgästen på Rosengård kräver värden på 300 000 kronor för mobbing, trakasserier, inbrott och stöld. Enligt stämningsansökan som lämnats till tingsrätten i Malmö är det kriminella som styr i trapphuset, något som möjliggörs av hyresvärden. Det menar hyresgästen som står bakom stämningen.

På grund av Corona-viruset har han haft svårt att samla vittnesuppgifter som stärker hans sak men inom de kommande dagarna ska han komplettera stämningen med en rad vittnen och bilder, enligt ansökan.

Annons
ANNONSGuide till hemförsäkringar
Annons
Läs också Dyrt efterspel för hyresgäster och skattebetalare efter sparkad bostads-vd Domstol avfärdar historia om svartmögel - man som hyrde villa får betala över 330 000 Krisande hyresvärd förlorar hus – hundra hushåll påverkas av ekonomisk krasch Hyresvärden slängde Peters alla saker: "Min pensionärsdröm har gått i kras" Fastighetskung stäms på 300 000 för tvivelaktiga aktieaffärer

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.