HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Stig Svedberg – en given köpare

Sundsvall Fastighetsägaren Stig Svedberg gillar att köpa hus. Gärna lite äldre och centralt belägna. Han är därför mycket intresserad av vad Mitthem nu har att sälja.

– Ja, jag vill absolut köpa hela paketet! Det passar oss alldeles utmärkt. Det är kanon!

Stig Svedberg, fastighetskungen av innerstadslägenheter, dröjer inte med svaret på frågan om han tänker lägga bud på de sju fastigheter som Mitthem nu lägger ut till försäljning. Fem av dem är anrika hus från slutet av 1930-talet och belägna i de mest centrala delarna av Stenstan. De övriga två objekten ligger i Nacksta och på Västermalm. Husen rymmer 121 lägenheter och en hel del lokaler.

Läs ocksåNu vågar Anastasiia bjuda hem sonens kompisar igen

– Vårt stora projekt just nu är att bygga om kontorslokaler till bostäder, där det är möjligt. Så även lokalerna i det här paketet är av intresse att titta närmare på och se om de går att bygga om, säger Svedberg, tillika ägare av bolaget Tvättbjörnen Förvaltning AB.

Han anser vidare att Mitthem gör helt rätt bostadsstrategiskt.

– Det var väl på tiden. Det är förståndigt att de säljer för att få in kapital att bygga nytt för.

Läs ocksåJuristen om hyresgäster som krävs på betalning för störning: "Unik prövning blir vägledande"
Läs också Hyresgästen Anastasiia anklagas för störningar: "Känner mig ständigt övervakad" Familjen Nilsson störs av mystiskt ljud – värden har letat förgäves efter källan i två år Akelius vill sälja 28 500 hyresrätter: ”Vi ska lämna Sverige”

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.