Annons

Störande granne i Helsingborg flyttar självmant

Helsingborg I somras vaknade hyresgästerna i Helsingborg av att deras påverkade granne ropade för att bli insläppt i fastigheten. Hyresgästen förnekar att störningarna har inträffat men går samtidigt med på att flytta.
En hyresgäst menar att oljudet bidragit till psykisk ohälsa.
Foto: Pixabay
Hyresgästerna i Helsingborg uppger att de i somras ofta vaknade mitt i natten på grund av grannens beteende. Enligt hyresvärden är boende i området rädda för hyresgästen. Personen på bilden har inget med händelsen att göra.

Hem & Hyra har tidigare skrivit om hyresgästen i Helsingborg som ropade på grannar istället för att låsa upp porten. Enligt hyresvärden har kvinnan under lång tid orsakat störningar i fastigheten. I höstas sades hennes hyreskontrakt upp men eftersom hyresgästen inte flyttade självmant möttes parterna i hyresnämnden.

I nämnden bestred hyresgästen de påstådda störningarna. Men eftersom kvinnan ändå planerar att hitta ett annat boende kunde värden och hyresgästen enas om en förlikning.

Annons
ANNONSGuide till hemförsäkringar

Hyresgästen får bo kvar i fastigheten fram till den 28 februari 2019 och flyttar sedan självmant. 

Annons
Läs också Riskerar förlora sitt hyreskontrakt – hyrde ut åtta nätter via Airbnb Störningsjouren hittade kvinna inlåst i förråd – värden vill vräka en man i huset Tom bor i möglet - har väntat drygt ett år på hjälp från Hyresgästföreningen Öppnade utan byxor på annan adress – förlorar sitt hyreskontrakt Lämnade alla kranar öppna – nu vräks hyresgästen efter flera översvämningar

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.