Annons

Student lät föräldrar sova i studentrum – flyttar självmant

Kristianstad Hyresvärden i Kristianstad tröttnade på att studenten lät sina föräldrar sova i korridorrummet. I december skulle parterna mötas i hyresnämnden. Nu har studenten valt att säga upp hyreskontraktet.
Foto: Pixabay
Efter påtryckningar från värden valde studenten att flytta från sitt studentrum.

Hem & Hyra har tidigare skrivit om studenten i Kristianstad som lät sina båda föräldrar sova i sitt studentrum. Trots att hyresvärden upplyste familjen om att rummet endast var avsett för en person fortsatte föräldrarna, enligt värden, att uppehålla sig i det lilla rummet med delat kök.

I juni förra året valde värden att säga upp hyreskontraktet. Eftersom studenten inte flyttade självmant blev ärendet ett fall för hyresnämnden. I december var det tänkt att parterna skulle mötas i nämnden men strax innan jul valde studenten att självmant flytta från sitt boende.

Annons
ANNONSGuide till hemförsäkringar
Annons
Läs också Riskerar förlora sitt hyreskontrakt – hyrde ut åtta nätter via Airbnb Störningsjouren hittade kvinna inlåst i förråd – värden vill vräka en man i huset Tom bor i möglet - har väntat drygt ett år på hjälp från Hyresgästföreningen Öppnade utan byxor på annan adress – förlorar sitt hyreskontrakt Valentino fick inte byta lägenhet – kostade honom jobbet

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.