Annons

Över tusen nya lägenheter

Östersund Skanska har undertecknat ett avtal med kommunala bostadsbolaget Östersundshem att under fyra år bygga över 1 000 lägenheter.

Skanska skriver i ett pressmeddelande att företaget tecknat ett fyraårigt avtal med det kommunala bostadsbolaget Östersundshem om att bygga upp till 1 050 nya lägenheter under perioden.

Vilka slags lägenheter det kan komma att handla om är däremot ännu inte bestämt. Det kan komma att bli en blandning mellan olika upplåtelseformer som hyresrätter, bostadsrätter och äganderätter.

Annons
ANNONSTips för att njuta fullt ut av din båtsemester

– Vi är mycket nöjda med att ha blivit utvalda som partner, det är ett erkännande av vårt framgångsrika arbete med Östersundshem de senaste åren, kommenterar Ulf Lindström, projektchef på Skanska Sverige.

Annons
Läs också Höga hus väcker känslor – professorn: ”Finns många nackdelar" Så skapade de sin kooperativa hyresrättsförening: "Det blev så bra" Här är allmännyttans bästa bygge 2024 – vd:n om priset: "Glad och stolt" Centralt boende mitt i smeten – om pippin själv får välja Flera års slarv med hyran och varningar om uppsägning – så räddades ändå kontraktet

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.