Annons

Unga bostadssökare tappar chef

Nyheter Tobias Olsson, verksamhetschef för ungdomsorganisationen jagvillhabostad.nu, lämnar sin tjänst i december. Han ska i stället arbeta som bostadsutredare vid länsstyrelsen i Stockholm.– Det är ett bra tillfälle att lämna över nu när det går så bra för organisationen, säger han.​

​Tobias Olsson är verksamhetschef för jagvillhabostad.nu sedan 2007. Nu väljer han att lämna sin tjänst för att i stället ta klivet in i myndighetssfären på länsstyrelsen i Stockholm.

Annons
– Där kommer jag att arbeta med bostadsfrågor ur ett bredare perspektiv än vad jag har gjort tidigare. Bland annat ska jag arbeta med den årliga bostadsmarknadsenkäten som länsstyrelsen ansvarar för, säger Tobias Olsson.
 
Känner du dig färdig med jagvillhabostad.nu?
– Det gör man aldrig. Men det är ett bra tillfälle att lämna över nu när det går så bra för organisationen.
– Våra byggprojekt går väldigt bra och det finns en stor sannolikhet att vi beviljas statsbidrag nästa år, vilket skulle förbättra de ekonomiska förutsättningar avsevärt.
Ny chef för jagvillhabostad.nu blir 26-åriga Elsa Reimerson som tidigare bland annat har arbetat med Arvikafestivalen. Hon tillträder sin nya tjänst 1 december.

Annons
Läs också Guide till hemförsäkringar Unga: En app kan göra det kul Full fart på Hallsta Summer Camp Bolagen hjälper unga hyra lägenhet med rabatt Unga sommarjobbar hos Hyresgästföreningen Killarna blir kvar längre hemma hos mamma

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.