Annons

Vanvårdade lägenhet i Eslöv – förlorar kontrakt

Eslöv I fyra år levde mannen utan el i en skräpig lägenhet i Eslöv. Nu måste hyresgästen lämna den vanvårdade bostaden.
Foto: Pixabay
Nu måste hyresgästen i Eslöv grovstäda den stökiga lägenheten. Hyresvärden har sagt upp mannens hyreskontrakt på grund av vanvård. Hyresgästen har gått med på att flytta innan april månad.

Hem & Hyra har tidigare skrivit om hyresgästen i Eslöv som har levt utan el i fyra år. Misären i bostaden uppdagades efter att grannar klagat på stank i trapphuset. När personal från bostadsbolaget gick in i bostaden visade det sig att lägenheten saknade el samt att hemmet var fullt av skräp.

Hyresgästen fick 19 dagar på sig att städa bostaden. När vanvården fortsatte trots varningen valde värden att säga upp hyresgästens kontrakt. 

Annons
ANNONSGuide till hemförsäkringar

Under förhandlingarna i hyresnämnden gick hyresgästen med på att flytta. Men mannen uppgav att han behövde lite extra tid på sig för att hitta en lokal åt sina saker. Hyresvärden gick med på att skjuta på flytten och mannen får bo kvar i lägenheten fram till april.

Annons
Läs också Riskerar förlora sitt hyreskontrakt – hyrde ut åtta nätter via Airbnb Störningsjouren hittade kvinna inlåst i förråd – värden vill vräka en man i huset Tom bor i möglet - har väntat drygt ett år på hjälp från Hyresgästföreningen Öppnade utan byxor på annan adress – förlorar sitt hyreskontrakt Valentino fick inte byta lägenhet – kostade honom jobbet

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.