HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Zara Lahouar ny tillförordnad VD för Järfällahus

Järfälla Förvaltningschef Zara Lahouar blir tillförordnad vd för Järfällahus. Det beslutades på bostadsbolagets styrelsemöte igår, måndag. Zara Lahouar sitter på posten tills nytt beslut om permanent vd fattats.
Foto: Järfällahus AB
Zara Lahouar är ny tillförordnad vd för Järfällahus.

Hem & Hyra har tidigare rapporterat om att tidigare vd:n Peter Sjerling fick avgå med omedelbar verken i slutet av april. Han fick en fallskärm på 2,5 miljoner kronor.

Nu har en ny tillförordnad vd tillsatts. I samband med Järfällahus styrelsemöte den 6 maj fattades beslutet att tillsätta förvaltningschef Zara Lahour som tillförordnad vd.

Läs ocksåJärfällahus betalar 3,2 miljoner i vd-fallskärmar

– Det är avgörande i nuläget att skapa trygghet för samtliga chefer och medarbetare och underlätta för verksamheterna med en tillförordnad vd som väl kan verksamheten och känner bolaget. Zara Lahouar har en lång erfarenhet från motsvarande verksamheter och bedöms på alla sätt vara väl kvalificerad för uppdraget. Beslutet är väl förankrat med både styrelsen och Järfälla kommun som ägare, säger Björn Lindforss (M), styrelseordförande för Järfällahus i ett pressmeddelande.

Läs också Lisa blir av med halva trädgården när kommunen tar tillbaka mark Ombildning i Järfälla läggs på is – misstänkt röstfusk: "lurat till sig fullmakter" Förhandlingarna med Järfällahus är klara Äldreboende blev ungdomshus i Barkarby

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.