HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Annons

AF Bostäder bygger 256 studentbostäder

Lund AF Bostäders styrelse har beslutat att bygga 256 studentbostäder i centrala Lund. Nybyggnationen kommer att gå under namnet Marathon.
AF Bostäders nybyggnation kommer att gå under namnet Marathon.
Foto: AF Bostäder
AF Bostäders nybyggnation kommer att gå under namnet Marathon.

Det var under gårdagen som AF Bostäders styrelse gav klartecken för nybyggnation av 256 studentbostäder. Det hela rör sig om studentbostäder på mellan 23-65 kvadratmeter med plats för omkring 400 studenter.

– Vi har en mycket klar bild av hur våra hyresgäster vill bo, och det enkla svaret på det är ”varierat”. Det viktigaste är att det finns ett väl- dimensionerat kök och möjligheter till socialt umgänge. Jag tycker att vi träffar rätt på Marathon, säger Magnus Cederberg, fastighetsutvecklingschef på AF Bostäder i ett pressmeddelande.

Annons
Läs ocksåMagnus bor i storstadsområdet där snitthyran rusat snabbast: ”Du får ju ett urval”Magnus Taube lägger halva pensionen på sin nybyggda trea på Packhusgatan i Malmö.
Annons
Läs också Så snabbt rusar hyrorna i fattiga stadsdelar – småbarnspappan Khaled: ”Hur ska folk överleva?” "Målet är aldrig att resultatet ska bli bra" – allmännyttorna är fast i fuskarnas klor Offentliga upphandlingar gynnar byggfirmor som fuskar Så påverkas du som hyresgäst av budgeten i Göteborg

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.