Annons

Allt fler vill vara med

Pajala ​Hyresgästföreningen Region Norrland verkar ha vänt den nedåtgående trenden och är nu på väg uppåt igen.
Det är positiva medlemssiffror som Region Norrland redovisar på sin hemsida. Under februari månad har regionen ökat medlemsantalet med 149 medlemmar och sedan i september 2008 har medlemsantalet ökat med över 440 personer.
Föreningarna Bräcke/Ragunda/Ånge, Härjedalen, Örnsköldsvik, Gällivare, Piteå och Östra Norrbotten är de föreningar som ökat mest.
 
Regionchefen för Hyresgästföreningen i Norrland, Jonny Eriksson, tror att ökningen beror bland annat på duktig personal.
– Jag tror även att krisen i samhället kan spela in. Många hyresgäster känner en trygghet med att vara medlem hos oss. De kan få hjälp och råd om de får problem med hyresvärden, säger Eriksson.
 
 
 

Annons
Annons
Läs också Guide till hemförsäkringar Hyresgästföreningen hoppar av evenemang runt Eurovision – ”Glädjen borta” Tom bor i möglet - har väntat drygt ett år på hjälp från Hyresgästföreningen Ny lag ska säkra kontraktet för barnfamiljer: "Snävt men ett steg i rätt riktning" Hyrorna klara för 30 000 hyresgäster hos Uppsalahem: ”Hur ska pengarna räcka till?” Efter jättestrandningen – nu rekordhöjs hyrorna i Malmö

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.