HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Åtgärdade vattenskada – blir uppsagd

Bjuv Hyresgästen i Bjuv tröttnade på att värden inte åtgärdade vattenskadan och tog saken i egna händer. Nu blir han uppsagd.
När mannen inte fick den hjälp han efterfrågade åtgärdade han på eget bevåg skadorna i lägenheten. Nu sägs hyresgästens kontrakt upp.

Enligt hyresgästen har hyresvärden inte återställt lägenheten efter en vattenläcka för er ett år sedan. När mannen inte fick den hjälp han efterfrågade, trots ett antal påtryckningar, återställde han lägenheten själv.

Hyresgästen uppger att han inte har kunnat bo i sin lägenhet på flera månader samt att vattenskadan har kostat honom både tid och pengar. På grund av detta har han slutat att betala sin hyra och även vänt sig till hyresnämnden.

Läs ocksåSD och M:s förslag att sälja delar av Bjuvsbostäder skjuts upp

Hyresvärden hävdar att vattenskadan har åtgärdats samt att hyresgästen har fått hyresreduktion för den tid som arbetet i lägenheten pågick. När det upptäcktes att mannen olovligen hade vidtagit åtgärder i lägenheten valde värden att säga upp mannens hyreskontrakt. I veckan möts parterna i hyresnämnden.

Läs också SD och M vill sälja delar av Bjuvsbostäder – styrelsen protesterar Vattenläcka i Alingsåshems nybygge Pumpan 98 procent får tillbaka överhyra - Margarita är en av dem som tog striden och vann Stäms på 340 000 för hundkiss - bestrider fakturan

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.