HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Åtgärdade vattenskada – blir uppsagd

Bjuv Hyresgästen i Bjuv tröttnade på att värden inte åtgärdade vattenskadan och tog saken i egna händer. Nu blir han uppsagd.
Renovera själv i hyresrätt.
När mannen inte fick den hjälp han efterfrågade åtgärdade han på eget bevåg skadorna i lägenheten. Nu sägs hyresgästens kontrakt upp.

Enligt hyresgästen har hyresvärden inte återställt lägenheten efter en vattenläcka för er ett år sedan. När mannen inte fick den hjälp han efterfrågade, trots ett antal påtryckningar, återställde han lägenheten själv.

Hyresgästen uppger att han inte har kunnat bo i sin lägenhet på flera månader samt att vattenskadan har kostat honom både tid och pengar. På grund av detta har han slutat att betala sin hyra och även vänt sig till hyresnämnden.

Läs ocksåHyresskuld på 81 000 kronor – nu stäms hyresgästen

Hyresvärden hävdar att vattenskadan har åtgärdats samt att hyresgästen har fått hyresreduktion för den tid som arbetet i lägenheten pågick. När det upptäcktes att mannen olovligen hade vidtagit åtgärder i lägenheten valde värden att säga upp mannens hyreskontrakt. I veckan möts parterna i hyresnämnden.

Läs också Bjuvsbostäder: Miljonförluster väntar om delar av bostadsbolaget säljs ut "Det regnade rakt in i barnens sovrum" SD och M:s förslag att sälja delar av Bjuvsbostäder skjuts upp SD och M vill sälja delar av Bjuvsbostäder – styrelsen protesterar

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.