Annons

Bjuvsbostäder bygger om för yngre

Bjuv ​Bjuvsbostäder bygger om det gamla gruppboendet på Vintergatan till ungdomsbostäder. Nio lägenheter kan stå klara redan till våren.

– Det känns kul att vi kan göra något för de unga, säger bostadsbolagets vd Stefan Nilsson.
Vid ett möte i fredags ställde sig styrelsen bakom förslaget att bygga om gruppboendet i centrala Bjuv till bostäder för unga.

Annons
– Det kommer att bli kompletta lägenheter med kök och inglasad balkong eller uteplats.
Nu väntar en ombyggnation av fastigheten där de nuvarande fem lägenheterna ska bli nio ettor, de flesta på 32 m2. Hyrorna kommer att att hamna på mellan 3200 och 3500 kronor i månaden. Och Stefan Nilsson är säker på att lägenheterna kommer att gå åt.
– Rädda pojkar får inte kyssa några flickor! Vi har 800 personer i vår kö och delar man in dem i unga, barnfamiljer, medelålders och äldre så är de unga helt klart den största gruppen. Jag är fullkomligt övertygad om att vi kan hyra ut dem.

Annons
Läs också Tänk rätt när du står inför en ny fastighetsaffär Delar av Bjuvsbostäder nu till salu Bjuvbostäder bygger nya radhus Bjuvbostäder höjer hyran den 1 juni Bjuvsbostäder höjer hyran första januari Bjuvsbostäder inför nya regler mot trångboddhet

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.