Annons

Dött i luren hos Graflunds

Kronoberg Telefonsystemet hos hyresvärden Graflunds ligger nere sedan i går. Det betyder att drygt 14 000 hyresgäster runt om i landet har svårt att nå sin värd.

Graflunds förvaltar sammanlagt 14 300 lägenheter på en rad orter i landet, bland annat Norrköping och Linköping. Telefoniproblemen berör samtliga kontor.

– Någon har helt enkelt stängt av våra telefoner. Vi har kontakt med vår leverantör och underleverantörer och de jobbar med att hitta en lösning, säger Anitha Wretling, informations- och kommunikationschef hos Graflunds.

ANNONSSmarta tips för att hyra ut din bostad enklare

Har ni inte betalat telefonräkningen?

Annons

– Jo, det har vi gjort. Det är något annat som har hänt men vi vet inte vad.

Någon prognos för när felet kan vara avhjälpt finns inte. Tills vidare uppmanas hyresgästerna att använda e-post för att komma i kontakt med hyresvärden.

Läs ocksåHyrorna klara för 1 000 lägenheter hos privatvärd

– Några av oss har också sina mobilnummer på hemsidan. Det ringer ganska friskt och vi försöker hjälpa till och slussa ärendena vidare till rätt ställe, säger Anitha Wretling.

Annons

– Vi kommer så klart att gå till botten med det här och utreda vad som har hänt. Det här är helt oacceptabelt.

Läs också Rosie drabbades av grannens vattenskada Uppgifter: Fastighetsköp i Hammarkullen blir inte av Sabah skördar närodlat i miljonprogrammet Hyresvärd besiktigar tak efter olycka

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.