HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

EHB nominerat till pris

Enköping Enköpings Hyresbostäder, EHB, har nominerats till priset Kundkristallen för Största lyft serviceindex.
Foto: Monika Steczkó
Enköpings Hyresbostäder har nominerats till Kundkristallen som delas ut i Stockholm den 7 februari.

Torsdagen den 7 februari har Enköpings hyresbostäder chansen att ta hem fastighetsbranschens pris Kundkristallen. Det är fjortonde året i rad som Kundkristallen delas ut på Berns Salonger i Stockholm. EHB är nominerat i kategorin Högsta lyft serviceindex för bostadsbolag med 500 – 2999 lägenheter.

Nomineringarna till priserna har utsetts bland de stora och medelstora företag som under 2018 genomfört kundundersökningar tillsammans med företaget AktivBo.

Läs ocksåHyresvärdar samlas i klimatkamp

Priserna delas ut till de företag som förbättrat sin service under 2018 jämfört med den förra mätningen, samt till företagen med bästa totalresultat inom kategorierna service, produkt och profil. Vinnare utses för både bostäder och lokaler i olika kategorier och storleksklasser.

Läs också EHB riskerar städböter efter grannkonflikt Hyrorna klara hos Enköpings hyresbostäder Bostaden prisades vid gala De fick pris på värdarnas gala

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.