Annons

EHB nominerat till pris

Enköping Enköpings Hyresbostäder, EHB, har nominerats till priset Kundkristallen för Största lyft serviceindex.
Foto: Monika Steczkó
Enköpings Hyresbostäder har nominerats till Kundkristallen som delas ut i Stockholm den 7 februari.

Torsdagen den 7 februari har Enköpings hyresbostäder chansen att ta hem fastighetsbranschens pris Kundkristallen. Det är fjortonde året i rad som Kundkristallen delas ut på Berns Salonger i Stockholm. EHB är nominerat i kategorin Högsta lyft serviceindex för bostadsbolag med 500 – 2999 lägenheter.

Nomineringarna till priserna har utsetts bland de stora och medelstora företag som under 2018 genomfört kundundersökningar tillsammans med företaget AktivBo.

Annons
ANNONSGuide till hemförsäkringar

Priserna delas ut till de företag som förbättrat sin service under 2018 jämfört med den förra mätningen, samt till företagen med bästa totalresultat inom kategorierna service, produkt och profil. Vinnare utses för både bostäder och lokaler i olika kategorier och storleksklasser.

Annons
Läs också Hyresgäster flyr chockhöjda parkeringshyror: ”Jag kan inte betala 1 200 kronor i månaden för en asfaltsfläck” Hyresvärd anklagas för att skälla och spionera på hyresgäster Det regnade in i sovrummet – hyresgäst får nära 90 000 kronor i ersättning Bostadens hyresgäster gav sin värd det finaste priset Nybygget kostar halva lönen – på håret att Antonias familj har råd

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.