Annons

EHB:s vd slutar

Enköping Efter tre år på posten slutar Jennie Sahlsten som vd för Enköpings Hyresbostäder, EHB. I stället blir hon vice vd för ett byggbolag i Göteborgstrakten.
Jennie Sahlsten

– Jag veckopendlar ju till Göteborg och har mina barn där. Jag hade hoppats få hit dem men de är lite för stora för det nu, säger Jennie Sahlsten med ett skratt.

Den 1 april tillträder Jennie Sahlsten den nya tjänsten som vice vd för koncernen Erlandsson Bygg AB, med säte i Kungsbacka.
Sahlsten har en uppsägningstid på sex månader och slutar som vd för EHB den sista mars.

Annons
ANNONSGuide till hemförsäkringar

– Det har varit jätteroligt att jobba med personalgruppen, och styrelsen har varit ett bra stöd. Vi har jobbat mycket så att personalen har varit inblandad i besluten, säger hon.

Styrelsen påbörjar nu arbetet med att rekrytera en ny vd. Jennie Sahlsten efterträdde Thomas Lundmark på vd-posten. Han fick sparken av styrelsen 2014 efter att ha ansetts utsätta personalen för mobbning och kränkningar.

Annons
Läs också Sparkade vd:n får miljonfallskärm – nu rasar hyresgästerna Fängelsedomar i muthärva inom kommunalt fastighetsbolag överklagas Med 800 nya lägenheter och djärv kontorsflytt tackar vd:n för sig Det regnade in i sovrummet – hyresgäst får nära 90 000 kronor i ersättning Nybygget kostar halva lönen – på håret att Antonias familj har råd

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.