Annons

Firar 25-års jubileum med fototävling

Timrå För 25:e året i rad arrangerar Hyresgästföreningen Tallnäsdagen. Och den här gången vill man lyfta fram livskvalitet i Tallnäs med en fototävling.
Foto: Åsa Eriksson
Tallnäsdagen arrangeras varje år av Hyresgästföreningen i samarbete med AB Timråbo, Timrå kommun och Svenska kyrkan.

Några av tävlingsbidragen kommer dessutom att visas i en fotoutställning under Tallnäsdagen 27 augusti i aktivitetshuset Pangeas lokaler.

– Vi vill lyfta fram det goda livet i Tallnäs och allt spännande som händer där, säger Hyresgästföreningsordförande Lillemor Göranson.

ANNONSFörsäkringsguiden.se: Din jämförelsetjänst för försäkringar

Alla som har en kamera kan vara med och tävla och bilderna ska illustrera livet i Tallnäs. När man tagit en bild skickar man in den till info@timrabo.se.

Annons

– Vi vill att alla som vill ska kunna vara med. Alla kanske inte har en kamera, men de flesta har en mobiltelefon. Idag brukar mobilbilder hålla hög kvalitet så det går bra att skicka in foton tagna med telefon också. Dessutom är det viktigare att få allas engagemang än bra bildkvalitet, säger Lillemor.

För bästa kvalitet bör man ändå skicka in bilder på minst 4 MG. Fototävlingen pågår från och nu till och med den 14 augusti och vinnarna presenteras på Tallnäsdagen den 27 augusti.

Läs ocksåTallnäsdagen firade 28 år – blev hetare än vanligt

Jurygruppen är utsedd med representanter från Timrå kommun, AB Timråbo och ordförande är Lillemor Göranson.

Annons

– Det ska bli otroligt spännande att få ta del av alla bilder som kommer in och jag tror att vi kommer få se nya vardagsbilder från Tallnäs, säger jurymedlemmen och tillika informations- och marknadsansvarig Marie Zetterlund.

Fakta: Juryn för fototävlingen

Ordförande Lillemor Göranson, Hyresgästföreningen

Per-Arne Olsson, AB Timråbo

Bo Markusson, kulturchef, Timrå kommun

Marie Zetterlund, information- och marknadsansvarig, Timrå kommun

Tommie Nordlund, Pangea, Timrå kommun

Läs också Alexandre vann fototävlingen Glada miner på Tallnäsdagen Vinn 5000 kronor i Hyresgästföreningens fototävling Tallnäsfesten - en 25-årig tradition

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.