HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Glada miner på Tallnäsdagen

Timrå I lördags hölls den 26:e upplagan av Tallnäsdagen i Timrå. Och både väder och publik tycktes vara på extra glatt humör denna dag.

Tallnäsdagen är ett stående inslag i slutet av sommaren. Och alltid lika populärt. Så även i år.
Som vanligt fanns det loppisstånd, hamburgare, fika, gratis popcorn och godisregn. Och uppträdanden. I år var barnkära Smultron & Sång på plats och följdes sedan av John Lindberg Trio, ett rock’n’rollband väl värt namnet. Efter det äntrade countrybandet Convoy Amina scenen.
Bland barnen var brandbilen lika intressant som polisbilen och tjänsteutövarna hade fullt sjå med nyfikna barn med tusen frågor.
Den 1 december slutar Lotta Björklund sitt uppdrag som vd för kommunala bostadsbolaget Timråbo, för att istället kliva upp på vd-stolen i grannkommunens allmännytta Mitthem. Lotta tackades av med blommor i samband med ett kort invigningstal av nya aktivitetsparken på området.
Konferencier för dagen var lokalradioprofilen Christer Jonasson.
Tallnäsdagen arrangerades av Hyresgästföreningen i samarbete med AB Timråbo, Timrå kommun och Svenska kyrkan.

Läs också Nytt avtal i Norrland ger hyresgäster ökat inflytande Hemresa med bostadspolitik Tvättbjörnen kritiseras av hyresgäster och förening Gunborg tvingas bo dyrare Hårdsatsning i Malmfälten

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.