HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Flera nomineringar till gala för lokalt engagemang

Uppsala Tolv nomineringar till LH-galan den 17 oktober har lämnats in till Hyresgästföreningen i Uppsala-Knivsta. Evenemanget hålls för att uppmärksamma lokala hyresgästföreningar som gör ett bra jobb.
Foto: Monika Steczkó
Galan hålls den 17 oktober på hotellet Scandic Nord i Uppsala.

LH-galan (LH står för ”lokal hyresgästförening”) äger rum på Scandic Nord i Uppsala torsdagen den 17 oktober och är ett initiativ som Hyresgästföreningen i Uppsala-Knivsta har tagit för att lyfta fram alla aktiviteter som sker ute i de lokala hyresgästföreningarna i de båda kommunerna.

Fram till i måndags hade medlemmarna möjlighet att nominera lokala hyresgästföreningar i sju olika kategorier: Miljö, Barn- och ungdomsverksamhet, Bostadspolitik, Roligt att bo, Årets nystart, Alla tillsammans och Natur och hälsa. Pris delas ut även i klassen Årets nystart och Alla tillsammans.

Läs ocksåHyror klara för renoverade lägenheter i Eriksberg

Hyresgästföreningen har fått in tolv nomineringar som gäller föreningar i både Uppsala och Knivsta.  En del föreningar har fått flera nomineringar:  Lokala hyresgästföreningen Arkitekten i Salabackar nomineras för sina trevliga aktiviteter och förmåga att skapa sammanhållning.

”Vi har haft loppis på gården, en fantastisk påskfest (för alla), grillkväll, sponsrad kryssning med Eckerölinjen och även en lyckad surströmmingsfest”, står det i en nominering.

Även lokala hyresgästföreningen Hågaby 4618 i Hågaby får fler nomineringar, för sina välbesökta grillfester och för att de arrangerat föreläsningar och naturvandringar med anknytning till området.

Läs ocksåRikshems hyror klara i Uppsala

Läs även Gala för lokalt engagemang i Uppsala

Läs också Besked om ny vd för Uppsalahem väntas i nästa vecka Marias lägenhet kommer rivas i sommar Bostadsbolag erbjuder småföretagare halverad hyra

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.