HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Hallå där Roland Piepenburg…

Dalarna ...enhetschef för medlemsutveckling på Hyresgästföreningen i region Mitt och ansvarig för medlemsvärvningen i regionen. Hur gick det med medlemsrekryteringen under 2015?

– Det gick inte bra. Vi backade med 1 354 medlemmar och hade därmed 63 021 medlemmar vid årsskiftet.

Vad beror det på?

Läs ocksåSex års kamp är över – nu kan Annika och Jim fira jul i nya lägenheten

– Det har varit många sjukskrivningar bland medlemsrekryterarna. Det har varit benbrott och knäoperationer och allt möjligt, men ingenting har varit arbetsrelaterat. Jag har aldrig upplevt något liknande år och hoppas att jag aldrig behöver göra det igen.

Vad ska ni göra för att få fler nya medlemmar i år?

– Jag håller på att rekrytera nya medlemsvärvare för att kunna täcka upp för sjukskrivningar. Vi hoppas också på att få in och behålla fler medlemmar genom den nya hemsidan, där vi har blivit bättre på att visa upp allt bra vi gör. 

Läs ocksåMonika och Pekka kan andas ut – utredning ändrade ingetEn kvinna och en man som står på varsin sida om en stor skylt med Kopparstadens logga på.
Läs också 36 kommunala hyror klara i Mellansverige – vi har listan Så påverkade pandemin medlemsantalet i Mellansverige 36 hyror klara i Mellansverige – här har du listan

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.