HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

HFAB i Halmstad prisas för sommarjobb

Halmstad Under åren har hundratals unga fått sommarjobb hos det kommunala bostadsbolaget i Halmstad. Nu prisas HFAB för det.
Foto: Fastigo/Pixabay

Det är Fastigo, fastighetsbranschens arbetsgivarorganisation, som igår delade ut priset ”Framtidsindex”.

Framtidsindex är en nationell enkät som går ut till hela fastighetsbranschen för att ta reda på hur många unga människor som får plats i företagen som praktikanter, trainees, lärlingar, sommarjobbare eller praoelever. En jury jämför sedan bidragen.
– Vi ser sommarjobbare som en naturlig del i vårt rekryteringsarbete. Genom att erbjuda fler unga en väg in i företaget skapar vi förutsättningar för att möta våra framtida rekryteringsbehov, säger Per Thronee, projektledare för 150 sommarjobbare på Halmstads Fastighets AB, i ett pressmeddelande.

Läs ocksåBostadsbolaget som hjälper unga hitta jobb

HFAB har under åren inte enbart jobbat med sommarjobb. Också med att få ut vuxna i arbetslivet.

Läs också Hfab toppar sommarjobbslistan Sommarjobbade hos hyresvärden: "Man får en bild av vuxenlivet" Hem & Hyras granskning vinner Guldspaden Telge Bostäder erbjuder flest sommarjobb: "Vi vet att de här jobben är viktiga"

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.