Annons

Hyresgäst åtalas efter att ha mordhotat granne

Malmö Det var för drygt en månad sedan som hyresgästen, som bor i centrala Malmö, med en kniv i fickan mordhotade en granne och grannens barn. Hon har sedan tidigare förlorat sitt hyreskontrakt men bor kvar under uppsägningstiden.
Foto: Anders Paulsson
Malmö tingsrätt.

Hyresgästen, som nu åtalas för olaga hot, hotade sin granne genom att säga att hon hoppades att både grannen och grannens barn skulle dö. Som bevis finns en filminspelning där hotet uttalas. Hyresgästen sa att hon hade en kniv i fickan och att hon själv kunde se till att det blev gjort. Hotet inträffade i det hyreshus i centrala Malmö där de båda är bosatta. Hyresgästen bor dock bara kvar året ut efter en förlikning i hyresnämnden. Hyresgästen har vid två tillfällen blivit uppsagd från sin hyreslägenhet på grund av störningar. Enligt hyresvärden har hyresgästen hotat grannar, skrikit okontrollerat och urinerat i trapphuset.

 

Annons
ANNONSGuide till hemförsäkringar
Annons
Läs också Malen invaderar Julias hem – värden väntar på att den ska försvinna av sig själv Lämnade alla kranar öppna – nu vräks hyresgästen efter flera översvämningar Skrik och hot i brevinkastet kostar mannen 55 000 kronor Trängde sig in hos grannkvinnan – togs i kragen och blev utkastad Tv-tittande kvinna stör grannarnas nattsömn – kan tvingas flytta

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.