Annons

Hyresgäst försökte köra över hyresvärd

Bjuv ​Hyresgästen var inte bara sen med hyran, den 50-årige mannen i Billesholm ska dessutom ha försökt köra över sin hyresvärd med bil. Efter förhandlingar i hyresnämnden gick den oönskade hyresgästen med på att flytta från bostaden.

​I drygt tre år har den 50-årige mannen hyrt sin bostad av den privata värden i Billesholm. När hyresvärden tidigare i år skulle kontrollera värmen i hyresgästens lägenhet blev den 50-årige mannen hotfull och sa att han förr eller senare skulle ta livet av hyresvärden. Händelsen polisanmäldes.

Tre veckor senare ska hyresgästen enligt hyresvärden försökt köra över honom med sin bil. Även denna händelse polisanmäldes.

Annons
ANNONSRebeckas framgångsrika bytesresa – så lyckas du med din

Förutom att mannen har uppträtt hotfullt har han dessutom misskött sina hyresinbetalningar och helt struntat i att betala de senaste hyrorna. Eftersom mannen vägrade flytta blev ärendet ett fall för hyresnämnden.

Under förhandlingarna i nämnden gick hyresgästen med på att flytta men bad om uppskov till slutet av maj, något som hyresvärden beviljade.

Annons
Läs också Kenth hamnade i hemlösfällan: ”Blir du vräkt är du rökt” – få kommuner ger hyresgaranti Kalla element, inget varmvatten: Yvonne gav upp och flyttade – värden riskerar vite på 50 000 i månaden Gräset växer hej vilt – därför behöver hyresvärden inte klippa det Trodde grannarna var KGB-agenter som stal och rullade svarta föremål – tvingas flytta "Stötande om skolbråk leder till vräkning" – så upprör lagförslaget om vräkning

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.