Annons

Hyresgäst uppsagd efter infekterad grannfejd

Simrishamn I över ett år har hot och trakasserier blivit en del av vardagen bland några grannar i ett av Simrishamnsbostäders radhusområden. Nu har det kommunala bostadsbolaget fått nog. De kräver att en av de störande grannarna flyttar.
För att Simrishamnsbostäder ska gå igenom sitt krav och förmå hyresgästen att flytta har de vänt sig till hyres-nämnden.
 
Grannfejden i radhusidyllen har lett till ett antal polisanmälningar i år. Den hyresgäst som nu blivit uppsagd från sin lägenhet har enligt Simrishamnsbostäder en lång lista av klagomål på sig från grannarna. Bland annat ska den kvinnliga hyresgästen gapat och skrikit både inomhus och utomhus, räckt ut tungan och grimaserat åt grannarna, bankat i golv och väggar så att hon stört sin närmaste granne, kikat in genom fönstren till flera grannar och skrämt barnen i området med sitt beteende.
 
Hyresgästen har inte förbättrat sitt beteende trots att hon har fått ett flertal varningsbrev. Det första varningsbrevet fick hon 28 dagar efter att hon flyttat in förra sommaren. Simrishamnsbostäder har även hållit ett flertal möten i området för att komma tillrätta med problemen men inte heller det har hjälpt.

Annons
Läs också Tänk rätt när du står inför en ny fastighetsaffär Öppnade inte när värden ringde på – blev uppsagd Klanfamilj vräkt från sin lägenhet i Göteborg Ströp och misshandlade kvinna i lägenheten – mister kontraktet Betalade alla hyror i tid – ändå vräktes fyrabarnsfamiljen två gånger på ett år Misshandlade grannen med bambukäpp – sägs upp

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.