Annons

Hyresgästens dag för första gången i Jokkmokk

Jokkmokk ​För första gången någonsin hålls hyresgästen dag i Jokkmokk. Detta tack vare ett brett samarbete mellan Hyresgästföreningen och åtta fastighetsägare. 

​Om precis en vecka fylls Parken i Jokkmokk av hyresgäster och hyresvärdar. Initiativet kommer från Hyresgästföreningen som tyckte att det var dags att göra något för Jokkmokks hyresgäster.

– Vi har aldrig gjort något större arrangemang i Jokkmokk, så vi tyckte att det var dags, säger Anita Henriksson, Hyresgästföreningen.

ANNONSGuide till hemförsäkringar

Det tyckte även åtta av Jokkmokks hyresvärdar som ställer upp och sponsrar arrangemanget. Däribland den största fastighetsägaren, allmännyttan, Jokkmokkshus.

Annons

– Det är ett bra initiativ och självklart är vi med. Vi kommer att ha personal på plats, säger Rune Blomster, vd på Jokkmokkshus.

Hyresgästens dag hålls på kvällen onsdagen den 15 juni. Bland aktiviteterna finns bland annat musiktävling, fiskdamm och småstjärnorna. Samt gratis glass och korv förstås.

Annons
Läs ocksåSå renoverades lokalen för 50 000 kronor - ljudisolering viktigt
Läs också Därför vänds hyrorna upp och ner i unikt höghus: "Skandal" Så lockar hyresvärdar med rabatt på hyran - Alexandra betalar mer än grannen Hyresgästen Leif om höjningen: "Jag klarar det men andra kan få problem" Johannas kök faller sönder - över 70 lägenheter synas i stor insats mot hyresvärd

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.