Annons

Hyresgästens dag för första gången i Jokkmokk

Jokkmokk ​För första gången någonsin hålls hyresgästen dag i Jokkmokk. Detta tack vare ett brett samarbete mellan Hyresgästföreningen och åtta fastighetsägare. 

​Om precis en vecka fylls Parken i Jokkmokk av hyresgäster och hyresvärdar. Initiativet kommer från Hyresgästföreningen som tyckte att det var dags att göra något för Jokkmokks hyresgäster.

– Vi har aldrig gjort något större arrangemang i Jokkmokk, så vi tyckte att det var dags, säger Anita Henriksson, Hyresgästföreningen.

ANNONSSmarta tips för att hyra ut din bostad enklare

Det tyckte även åtta av Jokkmokks hyresvärdar som ställer upp och sponsrar arrangemanget. Däribland den största fastighetsägaren, allmännyttan, Jokkmokkshus.

Annons

– Det är ett bra initiativ och självklart är vi med. Vi kommer att ha personal på plats, säger Rune Blomster, vd på Jokkmokkshus.

Hyresgästens dag hålls på kvällen onsdagen den 15 juni. Bland aktiviteterna finns bland annat musiktävling, fiskdamm och småstjärnorna. Samt gratis glass och korv förstås.

Annons
Läs ocksåVärden övergav hyresgäster i sopkaos och smuts – nu dyker Oscar Properties upp igenEn dammsugare och ett överfullt soprum.
Läs också Här är hyresgästerna övergivna – nu ska kommunen tvinga värden agera: ”Fullständigt oacceptabelt” Huset förfaller när värden är nära konkurs – hyresgäster lever i rädsla och smuts: ”Ingen bryr sig” Familjen var utan vatten i köket i 25 dagar – värden påstår att hyresgästerna har en gömd tvättmaskin Här delar hyresgästerna på allt utom säng – toaletten fick William att tveka

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.