HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Hyresgästens dag för första gången i Jokkmokk

Jokkmokk ​För första gången någonsin hålls hyresgästen dag i Jokkmokk. Detta tack vare ett brett samarbete mellan Hyresgästföreningen och åtta fastighetsägare. 

​Om precis en vecka fylls Parken i Jokkmokk av hyresgäster och hyresvärdar. Initiativet kommer från Hyresgästföreningen som tyckte att det var dags att göra något för Jokkmokks hyresgäster.

– Vi har aldrig gjort något större arrangemang i Jokkmokk, så vi tyckte att det var dags, säger Anita Henriksson, Hyresgästföreningen.

Läs ocksåIskalla lägenheter – nu bävar hyresgästerna för värdens julledighet

Det tyckte även åtta av Jokkmokks hyresvärdar som ställer upp och sponsrar arrangemanget. Däribland den största fastighetsägaren, allmännyttan, Jokkmokkshus.

– Det är ett bra initiativ och självklart är vi med. Vi kommer att ha personal på plats, säger Rune Blomster, vd på Jokkmokkshus.

Hyresgästens dag hålls på kvällen onsdagen den 15 juni. Bland aktiviteterna finns bland annat musiktävling, fiskdamm och småstjärnorna. Samt gratis glass och korv förstås.

Läs ocksåVill inte betala tillbaka överhyror - nu kan värdens hus tvångssäljas
Läs också Hyresvärdar öppna för bilpooler - men intresset svagt utanför storstäderna Bilpool eller egen bil – så här räknar du på vad som är bäst för dig Nytt sätt att leverera paket – därför testar värden över tusen luckor i 20 bostadsområden

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.