Annons

Hyresgäster i Halmstad får rabatterade semlor

Halmstad Det kommunala bostadsbolaget HFAB fyllde 75 år förra året. Ett sista firande är rabatterade semlor till hyresgästerna.
Foto: Pixabay
Det kommunala bostadsbolaget i Halmstad bidrar med 9 kronor per semla när deras hyresgäster köper bakverken.

Hur kommer det sig att era hyresgäster får rabatterade semlor? 
– Vi testar och ser hur vi på olika sätt kan skapa ett mervärde för våra hyresgäster. Vi har kontaktat våra kommersiella hyresgäster och frågat om de kan plocka fram olika erbjudanden. Ett bageri kom fram med att våra hyresgäster kunde få 9 kronor i rabatt om de handlade sina semlor hos dem. Det ville vi stötta och tyckte det var en kul sista jubileumsgrej. Vi fyllde ju 75 år förra året.

Är det en modell som funkar?
– Många av våra butikshyresgäster är ganska små och vi vet att många butiker har det tufft. Genom att förmedla kontakter mellan hyresgäster och butiker ser vi en vinst situation. Butikerna är en viktig del av en levande stadsdel.

Annons
ANNONSGuide till hemförsäkringar

Erbjudandet gäller köp av sex semlor till ett rabatterat pris från den 27 december till den 31 januari. För varje såld semla går dessutom tre kronor till barnsjukhuset i Halmstad.

Annons
Läs också Viveca, 78, bor hos värden som höjer hyran mest i landet: "Måste bli ett stopp någon gång" Övikshem säljer 607 lägenheter till norrländska Westerlind Nya larmsiffror: Ensamstående föräldrar har inte råd att äta sig mätta - "Otryggt, inte mycket kvar" Kenth hamnade i hemlösfällan: ”Blir du vräkt är du rökt” – få kommuner ger hyresgaranti Här mjölkas bostadsbolagen på miljoner: ”Borde användas till renovering”

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.