Annons

Hyresgäster kan mörklägga Motala

Motala ​Bostadsstiftelsen Platen i Motala medverkar aktivt i Earth Hour 2011. Stiftelsen uppmanar alla sina hyresgäster att släcka lamporna på lördag kväll och ska också släcka fasadbelysningar.

​Lördagen den 26 mars, mellan klockan 20.30 och 21.30, går Earth Hour av stapeln. Det är en global satsning på miljön, som går ut på att locka så många som möjligt att släcka lamporna under den här tiden.

Syftet är att väcka intresse för miljö- och klimatfrågor och påverka makthavare.

Annons
ANNONSTips för att njuta fullt ut av din båtsemester

I Motala kan det bli rejält mörkt om hyresgästerna hos Platen anammar uppmaningen att delta. I kundtidningen ”Vi i Platen” uppmanas i alla fall hyresgäster att delta.

Även stiftelsen gör sitt för saken genom att släcka fasadbelysningen på Platenhuset samt samma slags belysning i Gamla stan.

Annons
Läs också Susannes hyresvärdar bryter mot lagen om och om igen – nu krävs de på extra stort skadestånd: ”Jag förstår inte varför de gör detta” Dåligt har blivit bättre – men nu kräver kommunen Oscar Properties på 40 000 kronor Efter miss i hyresförhandling – Svenska Hus betalar 150 000 kronor och ber hyresgästerna om ursäkt Här har hyresförhandlingarna redan kraschat – skiljeman får sätta hyrorna Värden övergav hyresgäster i sopkaos och smuts – nu dyker Oscar Properties upp igen

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.