HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Hyrorna klara för ÖSBO

Östersund Nu är även höjningen av Östersundsbostäders hyror satta för 2012. Det blir en ökning med 2,19 procent.

Förhandlingarna mellan Östersundsbostäder och Hyresgästföreningen är nu avklarade. Hyreshöjningen för de flesta lägenheterna hamnade på 2,19 procent. Vilket innebär en ökning på ungefär 87 kronor om du har en hyra på 4000 kronor i månaden. För lägenheter med kallhyra ligger ökningen på 1,42 procent.

Ökade kostnader av fastigheterna som dyr fjärrvärme och behovet av underhåll ligger till grund för ökningarna. Hyrorna börjar gälla från den första april till och med den 31 december i år.

Läs ocksåÖstersundsbostäder blir Östersundshem

– Vår ambition är att även fortsättningsvis hålla en jämn utveckling av hyrorna och att fortsätta driva Östersundsbostäder på ett ansvarsfullt sätt, både gentemot våra ägare och framför allt våra hyresgäster, säger styrelseordförande Tord Andnor i ett pressmeddelande.


Läs ocksåNedsatt hyra på grund av parasit?
Läs också Vill höja hyror i Östersund Torvalla träffas för utveckling Östersundsbostäder säger nej till parasitersättning

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.