Annons

Klart med ny vd för Mimer

Västerås Den 1 september börjar Anders Nordstrand som ny vd för Mimer i Västerås. Han kommer från Micasa Fastigheter AB och efterträder Fredrik Törnqvist.

Fredrik Törnqvist blir i stället vd för Linköpings kommunala bostadsbolag Stångåstaden. Micasa Fastigheter i Stockholm AB är ett dotterbolag till Stockholms Stadshus AB. De äger totalt 125 fastigheter med 530 studentbostäder, 687 trygghetsbostäder och 907 seniorbostäder. Anders Nordstrand har varit vd på Micasa sedan 2004.

– Det är oerhört roligt, säger Anders Nordstrand. Jag har varit med och byggt upp Micasa från starten och det känns så klart vemodigt att lämna företaget. Jag kunde dock inte säga nej till utmaningen att bli vd på Mimer som är ett mycket framåt och välskött företag, säger Anders Nordstrand, i ett pressmeddelande.

Annons
ANNONSSmarta tips för att hyra ut din bostad enklare

Fredrik Törnqvist slutar sin tjänst den 31 maj. Mikael Söderberg, Teknik- och miljöchef på Mimer, är tillförordnad vd fram tills att Anders Nordstrand börjar sin tjänst.

Annons
Läs också Okända män i trapphuset – grannlägenheten var en bordell: ”Jag misstänkte att något inte är som det ska” Hyresgästerna går samman för att rädda sina uteplatser: ”Vi vill bara ha trygghet” Här är värdarnas metoder för att upptäcka svartuthyrning - röda kalsonger bevis när Arman skulle vräkas Sparkade vd:n får miljonfallskärm – nu rasar hyresgästerna Fördubblad p-avgift efter bostadsbolagets räntesmäll – hyresgästen Nathalie: ”Känns väldigt överdrivet”

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.