HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Kräver ersättning för trasiga köksluckor

Kävlinge Hyresgästen i Kävlinge anser att upprustningen av hennes kök tog för lång tid. Nu stämmer hon bostadsbolaget och kräver ersättning.
Foto: Anna Hultberg
211 dagar tog det från felanmälan till nya köksluckor. Alldeles för lång tid anser hyresgästen som nu har vänt sig till tingsrätten och kräver ersättning av sin hyresvärd. Köket på bilden har inget med artikeln att göra.

Köksluckorna var trasiga och hyresgästen i Kävlinge blev lovad en köksrenovering. I mars förra året anmälde hon bristen hos sin dåvarande värd. Men tiden gick, fastigheten bytte ägare och först i december var det nya köket på plats.

Hyresgästen anser att uppdateringen av köket har tagit alldeles för lång tid. Dessutom har fastighetens torktumlare varit ur funktion under sammanlagt nästan två månader.

Läs ocksåGav upp: Mystiskt ljud fick familjen Nilsson att flyEn glad familj runt köksbordet. Mamma, pappa och två barn.

Nu stämmer hyresgästen sin värd och kräver en ersättning på 2 471 kronor.

Läs också Casper, 25, en av 100 000-tals vuxna "barn" som tvingas bo hemma Två lägenheter såldes för en krona – nu säljs de igen för en halv miljon Julklappen som blev en supersnackis: "Vi är inte särskilt imponerade" Levde med vägglöss i 1,5 år – men därför får hyresgästen betala ett jättebelopp

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.