HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Annons

Mångfald vid nyanställningar ger Bromöllahem pris

Bromölla Hälften av de nyanställda var utlandsfödda. Ikväll får Bromöllahem Fastigos integrationspris.
Foto: rejophoto.se
Bromöllahems vd Henrik Bergqvist, är stolt och glad över att bostadsbolaget vunnit årets Fastigopris.

Fastigo är fastighetsbranschens arbetsgivarorganisation och har sedan 2010 delat ut priser för att synliggöra fastighetsbranschen. I år går priset till Bromöllahem för bolagets tänk vid nyrekrytering.

– Vi har hela tiden känt att vi har gjort något bra, för bolaget, kommunen och för de personer som vi har anställt. Att få den här utmärkelsen visar att även andra uppskattar det vi har gjort, något vi både är otroligt stolta och glada över och kommer att bära med oss en lång tid framöver, säger Henrik Bergqvist, vd på Bromöllahem, i ett pressmeddelande.

Läs ocksåHem & Hyras granskning vinner GuldspadenAnnaKarin Löwendahl och Anna Rytterbrant tar emot Guldspaden 2020 i klassen Magasin.

Förra året tog bostadsbolaget över skötseln av kommunens fastigheter och fick nyanställa åtta personer. Ledningen tog då ett medvetet beslut att de nya medarbetarna skulle vara boende och arbetslösa i kommunen. Hälften skulle vara utlandsfödda.

Utöver Fastigopriset delas fyra hedersutnämnande ut till Helsingborgshem, Förvaltnings AB Framtiden, HSB Göteborg och HSB Skåne. De får utnämnandet för deras arbete med ökad integration i ett arbetsgivarperspektiv.

Priset delas ut i kväll i Göteborg på Fastigos stämma.

Läs ocksåNagelsalong krävde 13 000 efter gardinhaveri – får 78 kronor

 

 

 

Annons
Läs ocksåUppsalahem får jämställdhetspris

 

 

 

 

 

 

 

Annons

 

 

 

 

 

 

Läs också Uppsalahem nominerat till jämställdhetspris Så mycket kostar parkering med motorvärmare i Norrland

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.