HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

MKB vill kasta ut hotfull hyresgäst

Malmö Efter att personal hotats av kvinnan vid flera tillfällen har MKB fått nog och vänt sig till hyresnämnden. Nu vill hyresvärden få grönt ljus för att riva kontraktet för en av sina hyresgäster.
Foto: Anders Paulsson

Enligt värdens ansökan har hoten varit i sådan “omfattning” att de MKB-anställda inte ska behöva stå ut med det. Kvinnan har tidigare varnats av hyresvärden och fått polisanmälningar riktade mot sig.

Enligt handlingar som Hem & hyra har tagit del av handlar det bland annat om förolämpningar och hot över telefon kopplade till planerade hembesök hos kvinnan. Det ska ha skett flera gånger under våren 2017.

Läs ocksåAlla branddrabbade har fått boende

Nu riskerar kvinnan att förlora bostaden på Holma i Malmö. MKB har sagt upp kontraktet och tagit fallet till hyresnämnden.

Kvinnan har ännu inte lämnat något svar på värdens uppgifter. Hon är medlem i hyresgästföreningen som har fört diskussioner om ärendet. Upplägget inför den planerade förhandlingen i hyresnämnden i början av juli är ännu inte färdigt.

Läs också Partierna tycker till om Arabys framtid "Det behövs mer polisnärvaro" Utelåst ex-pojkvän går till domstol för att få in hyran Dömd knarkhandlare får bo kvar efter räknemiss

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.