Annons

Nu kan alla söka bostad i Sundbyberg

Sundbyberg Nu öppnar Förvaltaren upp sin bostadskö för alla. Tidigare har bara de som bor eller arbetar i Sundbyberg kunnat söka bostad hos det kommunala bostadsbolaget.

Alla lediga lägenheter kommer att läggas ut på Förvaltarens webbplats, där man kan lämna en intresseanmälan. Det går också att prenumerera på bevakning av den lägenhetstyp och det område man är intresserad av. Att stå i kön är gratis.

Den som redan står i Förvaltarens kö får ta med sig sin kötid som omvandlas till poäng. Förvaltarens hyresgäster får 1,5 poäng per dag som man har bott i sin nuvarande lägenhet. Övriga som redan står i kö hos Förvaltaren får 1 poäng per dag precis som alla nya sökande.

Annons
ANNONSTänk rätt när du står inför en ny fastighetsaffär

Förvaltaren kommer precis som bostadsförmedlingen också ha en ”bostadssnabb”, för de lägenheter som snabbt måste hyras ut. Därför kan det löna sig att besöka webbplatsen ofta.

Annons
Läs också Förvaltaren höjer hyran med 1,6 procent Lägenhetsbyte fick Förvaltaren att ändra rutinerna Uppsagd får hela året på sig att flytta Stora ventilationsbrister hos Förvaltaren och Värmdö Bostäder Tårtkalas för bevarade hyresrätter

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.