HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Annons

Ny hyra för Ängelholmshems hyresgäster

Ängelholm Från och med den 1 mars höjs Ängelholmshems hyror med 0,9 procent. För den genomsnittlige hyresgästen innebär det en höjning med cirka 53 kronor per månad.
Foto: Stocksnap
Från och med 1 mars höjs hyrorna för Ängelholmshems hyresgäster.

Förhandlingarna är nu klara mellan Hyresgästföreningen och Ängelholmshem. Hyreshöjningen för de drygt 3 000 lägenheter som det kommunala bostadsbolaget äger och förvaltar är något högre än förra årets höjning.

2016 höjdes hyrorna med 0,3 procent, i år landar höjningen på 0,9 procent.

Annons
Läs ocksåKooperativ hyresrätt - en boendeform med fördelar och riskerParkgården i Nässjö och Assar Lindén, Boverket

– Vi är nöjda att vi nu nått en uppgörelse. Som alltid innebär förhandlingen en avvägning mellan företagets behov och hyresgästernas intressen, säger Peter Olsén, förhandlare vid Hyresgästföreningen Region norra Skåne.

Annons
Pengar i en portmonnä.
Läs också Ingrids hyra höjdes tio procent: "Det kom som en chock" Beskedet efter strandningen: Rejäl höjning av studenthyror i Göteborg Beskedet: Nya hyrorna klara för 75 000 hushåll i Göteborg – ”En historiskt hög höjning” Krävdes på 365 000 i obetald hyra – kan få kossor och en miljon kronor

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.