HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Ockelbogårdars vd till Nordanstigs Bostäder

Nordanstig Nordanstigs Bostäder har gjort klart med en ny vd efter sparkade Birger Tellin. Det blev Ockelbogårdars chef Pamela Warren som fick jobbet. Hon tillträder 1 oktober.
Pamel Warren går från Gävleborgs minsta allmännytta till den näst minsta.

Birger Tellin fick sparken efter en av flera härvor med avslöjanden om etiskt tveksamma bilaffärer som skakat kommunägda bostadsföretag i Hälsingland.

I Nordanstigs fall handlade det bland annat om att Tellin som bolagets högste chef värderade, sålde och köpte en av bolagets bilar till sin egen hustru för ett förmånligt pris. Något som avslöjades av Helahälsingland.

Läs ocksåVärsta värden har gjort byn ökänd – möt den andra sidan av BlötbergetEn delad bild där det ena fotot visar en helt nedisad fasad medan det andra fotot visar ett ungt par med sin bebis, framför sitt hus.

Ljusdalshems vd Rickard Brännström är inlånad på deltid som tillförordnad vd i avvaktan på en permanent lösning.

Den lösningen blir att Pamela Warren, i dag vd för Ockelbogårdar, anställs. 1 oktober tillträder hon tjänsten.

– Det ska bli jättespännande att komma till ett nytt företag, få lära mig nya saker och förkovra mig. Det är sådant jag gillar, säger hon.

Läs ocksåStendahl kom inte till rättegång - får betala halv miljon

Pamela Warren, som varit Ockelbogårdars vd i exakt tio år, har fått ett gott intryck av Nordanstigs Bostäder när hon börjat sätta sig in i verksamheten.

– Ett företag med bra ekonomi och en stark förvaltning.

Chansen att få jobba i Nordanstigs kommun passade bra för Pamela Warren eftersom hon tillsammans med sambon bygger på ett fritidshus i Sörfjärden där paret så småningom räknar med att bosätta sig.

Läs ocksåVärsta värden sålde anläggning till sonen – Kronofogden utreder eventuellt skenavtal

– Jag älskar havet, säger hon.

Ockelbogårdars rekrytering av en ny vd pågår. 22 augusti går ansökningstiden ut.

Läs också Nytt hyressystem allt vanligare i norr - Lillemor en av vinnarna Därför undvek skandalvärdens bolag att försättas i konkurs

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.