Annons

Ockelbogårdars vd till Nordanstigs Bostäder

Nordanstig Nordanstigs Bostäder har gjort klart med en ny vd efter sparkade Birger Tellin. Det blev Ockelbogårdars chef Pamela Warren som fick jobbet. Hon tillträder 1 oktober.
Pamel Warren går från Gävleborgs minsta allmännytta till den näst minsta.

Birger Tellin fick sparken efter en av flera härvor med avslöjanden om etiskt tveksamma bilaffärer som skakat kommunägda bostadsföretag i Hälsingland.

I Nordanstigs fall handlade det bland annat om att Tellin som bolagets högste chef värderade, sålde och köpte en av bolagets bilar till sin egen hustru för ett förmånligt pris. Något som avslöjades av Helahälsingland.

ANNONSRebeckas framgångsrika bytesresa – så lyckas du med din

Ljusdalshems vd Rickard Brännström är inlånad på deltid som tillförordnad vd i avvaktan på en permanent lösning.

Den lösningen blir att Pamela Warren, i dag vd för Ockelbogårdar, anställs. 1 oktober tillträder hon tjänsten.

Annons

– Det ska bli jättespännande att komma till ett nytt företag, få lära mig nya saker och förkovra mig. Det är sådant jag gillar, säger hon.

Läs ocksåNy lag ska säkra kontraktet för barnfamiljer: "Snävt men ett steg i rätt riktning"Montage med bild på pappersutskrift, en domarklubba och en man i yngre medelåldern framför Sergels torg i Stockholm.

Pamela Warren, som varit Ockelbogårdars vd i exakt tio år, har fått ett gott intryck av Nordanstigs Bostäder när hon börjat sätta sig in i verksamheten.

– Ett företag med bra ekonomi och en stark förvaltning.

Chansen att få jobba i Nordanstigs kommun passade bra för Pamela Warren eftersom hon tillsammans med sambon bygger på ett fritidshus i Sörfjärden där paret så småningom räknar med att bosätta sig.

Annons
Läs ocksåKenth hamnade i hemlösfällan: ”Blir du vräkt är du rökt” – få kommuner ger hyresgarantiEn man i 60-årsåldern lutar sig mot dörrposten in till ett hus.

– Jag älskar havet, säger hon.

Ockelbogårdars rekrytering av en ny vd pågår. 22 augusti går ansökningstiden ut.

Läs också Värden om de kalla lägenheterna i Hälleforsnäs: "Sabotage och maximal otur" Kalla element, inget varmvatten: Yvonne gav upp och flyttade – värden riskerar vite på 50 000 i månaden Värd nekade funktionsnedsatt kvinna att hyra – krävs på 150.000 för diskriminering

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.