Annons

Ockelbogårdars vd till Nordanstigs Bostäder

Nordanstig Nordanstigs Bostäder har gjort klart med en ny vd efter sparkade Birger Tellin. Det blev Ockelbogårdars chef Pamela Warren som fick jobbet. Hon tillträder 1 oktober.
Pamel Warren går från Gävleborgs minsta allmännytta till den näst minsta.

Birger Tellin fick sparken efter en av flera härvor med avslöjanden om etiskt tveksamma bilaffärer som skakat kommunägda bostadsföretag i Hälsingland.

I Nordanstigs fall handlade det bland annat om att Tellin som bolagets högste chef värderade, sålde och köpte en av bolagets bilar till sin egen hustru för ett förmånligt pris. Något som avslöjades av Helahälsingland.

ANNONSGuide till hemförsäkringar

Ljusdalshems vd Rickard Brännström är inlånad på deltid som tillförordnad vd i avvaktan på en permanent lösning.

Den lösningen blir att Pamela Warren, i dag vd för Ockelbogårdar, anställs. 1 oktober tillträder hon tjänsten.

Annons

– Det ska bli jättespännande att komma till ett nytt företag, få lära mig nya saker och förkovra mig. Det är sådant jag gillar, säger hon.

Läs ocksåDe bor med ruttnande fönster – vite på tiotusentals kronor tvingar värden att fixaDe spröjsade fönstren var fuktiga av kondens när hyresnämndens ledamöter åkte ut för att själva bedöma hur skadade de var.

Pamela Warren, som varit Ockelbogårdars vd i exakt tio år, har fått ett gott intryck av Nordanstigs Bostäder när hon börjat sätta sig in i verksamheten.

– Ett företag med bra ekonomi och en stark förvaltning.

Chansen att få jobba i Nordanstigs kommun passade bra för Pamela Warren eftersom hon tillsammans med sambon bygger på ett fritidshus i Sörfjärden där paret så småningom räknar med att bosätta sig.

Annons
Läs ocksåBarbro lämnade sitt älskade Gotland efter rekordhöga kravet: "Hyran blev droppen"

– Jag älskar havet, säger hon.

Ockelbogårdars rekrytering av en ny vd pågår. 22 augusti går ansökningstiden ut.

Läs också Viveca, 78, bor hos värden som höjer hyran mest i landet: "Måste bli ett stopp någon gång" Hyresvärden gick in i kvinnans rum och sniffade på trosor – fångades på film Valentino fick inte byta lägenhet – kostade honom jobbet

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.