HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Annons

Ockelbogårdars vd till Nordanstigs Bostäder

Nordanstig Nordanstigs Bostäder har gjort klart med en ny vd efter sparkade Birger Tellin. Det blev Ockelbogårdars chef Pamela Warren som fick jobbet. Hon tillträder 1 oktober.
Pamel Warren går från Gävleborgs minsta allmännytta till den näst minsta.

Birger Tellin fick sparken efter en av flera härvor med avslöjanden om etiskt tveksamma bilaffärer som skakat kommunägda bostadsföretag i Hälsingland.

I Nordanstigs fall handlade det bland annat om att Tellin som bolagets högste chef värderade, sålde och köpte en av bolagets bilar till sin egen hustru för ett förmånligt pris. Något som avslöjades av Helahälsingland.

Läs ocksåOklara regler: Lång väntan på varmvatten när värden bytte AnnCriztins kranKvinna vid ett handfatet. Hon har ena handen på vredet, den andra under kranen för att känna på vattnet.

Ljusdalshems vd Rickard Brännström är inlånad på deltid som tillförordnad vd i avvaktan på en permanent lösning.

Den lösningen blir att Pamela Warren, i dag vd för Ockelbogårdar, anställs. 1 oktober tillträder hon tjänsten.

Annons

– Det ska bli jättespännande att komma till ett nytt företag, få lära mig nya saker och förkovra mig. Det är sådant jag gillar, säger hon.

Läs ocksåMiljardsatsning i Mora - men hyresgästerna är oroliga: "Rykten om att husen ska rivas"

Pamela Warren, som varit Ockelbogårdars vd i exakt tio år, har fått ett gott intryck av Nordanstigs Bostäder när hon börjat sätta sig in i verksamheten.

– Ett företag med bra ekonomi och en stark förvaltning.

Chansen att få jobba i Nordanstigs kommun passade bra för Pamela Warren eftersom hon tillsammans med sambon bygger på ett fritidshus i Sörfjärden där paret så småningom räknar med att bosätta sig.

Annons
Läs ocksåAvbrutna förhandlingar och chockbud - "Boden utmärker sig bland Norrlandskommunerna"

– Jag älskar havet, säger hon.

Ockelbogårdars rekrytering av en ny vd pågår. 22 augusti går ansökningstiden ut.

Läs också Bostaden chockhöjer parkeringshyrorna: "Jag måste nog sälja bilen" Sex års kamp är över – nu kan Annika och Jim fira jul i nya lägenheten

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.