HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Över en miljon läsare på Hemhyra.se

Nyheter Lagom till fredagsmyset passerade Hemhyra.se sin miljonte besökare i år. En ökning med 32 procent från i fjol.

Fler än någonsin läser Hem & Hyra. I fredags kväll uppnådde Hemhyra.se för första gången en miljon besökare under ett och samma år.

Jämfört med i fjol har antalet besökare hittills ökat med 32 procent. 

Läs ocksåHem & Hyra-redaktörer prisas för modig bevakning av viktigt områdeAnnaKarin Löwendahl och Gustaf Görfelt tilldelas Johannapengen 2021

Martin Kreuger, tillförordnad chefredaktör, konstaterar att ökningen är ett resultat av hårt, målinriktat arbete. Totalt består Hem & Hyra av drygt 30 journalister med bevakning av hyresrätter som främsta uppgift.

– Det här visar hur viktiga vi är som nyhetskälla i en av Sveriges hetaste samhällsfrågor. Vi satsar resurser på att bevaka det här området i en utsträckning som ingen annan gör, och det har gett resultat. 

Hem & Hyra är förvisso Hyresgästföreningens medlemstidning, men uppdraget innebär att oberoende granska hela hyresmarknaden. Inklusive den egna arbetsgivaren.

Läs ocksåHem & Hyra – nu större än någonsin tidigareHem & Hyras chefredaktör Susanna Skarrie.

– Och det har vi gjort. Att fler och fler läsare upptäcker oss visar att vi förvaltat det förtroendet väl i de nio år vi funnits.

Läs också Hem & Hyras granskning vinner Guldspaden Megabeskedet: Två av Hem & Hyras granskningar kan vinna guldspade! Hem & Hyras galna succéår: Två tunga priser och 85 procent fler läsare

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.