Annons

Påstådd telefonterror kan leda till vräkning

Malmö ​Mor och dotter hotas av vräkning sedan de, enligt hyresvärden,  telefonterroriserat en granne genom att ringa nära 700 gånger på ett par månader. Paret nekar till anklagelserna och hyresvärden har därför vänt sig till hyresnämnden för att tvinga dem att flytta.
Modern och dottern delar en lägenhet i centrala Malmö. Hyresvärden har spårat ett mobilnummer som går till paret och kan visa att de har ringt till sin granne 676 gånger på fyra månader. Under två dygn i höstas blev grannen uppringd 63 gånger. Paret har enligt ansökan till hyresnämnden dessutom för vana att kalla fastighetsskötaren för diverse könsord. Nu vill hyresvärden bli av med paret och har därför sagt upp dem från sitt hyreskontrakt.
 
Modern och dottern, å sin sida, vill inte flytta och nekar till anklagelserna och menar att de alls inte känner till det telefonnummer som hyresvärden hänvisar till. De har aldrig ringt till sin granne även om de i och för sig tycker att hon stör dem.

Annons
Läs också Tips för att njuta fullt ut av din båtsemester Duvor byggde bo i garderob och elementen försvann – nu blir hyresgästen av med kontraktet Bor i USA – hävdar han pendlar till lägenhet i Göteborg Kämpar för att få bo kvar i hus som ska rivas – och med avlopp som dömts ut Grannar har gått samman: vill vräka mamman till kriminell son Osäkert hur mycket som får vara kvar av Evas och Carolines grönskande uteplatser – kräver möte med Rikshem

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.