Annons

Poppis med Porrarp

Hässleholm Orten Porrarp utanför Hässleholm är så populär att vägskylten blir stulen med jämna mellanrum. Hem & Hyra tagit tempen på adressen som får alla att le.

​Ollongränd, Tollarp, Rumperöd och Sextorp. I Skåne finns ett antal udda adresser. Men den ort som kanske fått mest uppmärksamhet är Porrarp utanför Hässleholm. Hem & Hyra ringde upp porrarpsbon Anita Lindahl för en kort frågestund:

Hur det är att bo på Sveriges sexigaste adress?
– Jag får alltid bokstavera. Då brukar jag säga: ”Vet du vad porr är? Ja, porr och så arp.” Då blir det alltid ett fniss eller ett leende.

Annons
ANNONSGuide till hemförsäkringar
Anita Lindahl träffade sin kärlek på äldre dar och när hon berättade var han bodde fick hon många kommentarer. Inte minst från dottern.
– Tänk själv om du hade en mamma som flyttade till Porrarp vid 64 år. Men det finns värre adresser som Koddeböke. Man håller ju på att dö när man hör det. Tur att jag inte bor där i alla fall.

Annons
Läs också Så många har flörtat och blivit tillsammans med sin granne Hyresgästföreningen bjuder på allsång i bostadskvarteren Värdarnas kamp mot droger och inbrott kostar miljoner Skottet gick rätt genom barnens fönster Kärleken förde Sven Wollter till en hyresrätt i Luleå

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.