HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Skebo pratar med hyresgästerna

Skellefteå Synpunktenträffar kallar Skebo initiativet. Kort och gott handlar det om att åka ut och träffa hyresgästerna.

Skebo arrangerar ett antal träffar per år och bjuder in alla på det aktuella området till ett öppet möte med fika.
– Det är viktigt att hyresgästerna får komma till tals. På så sätt får vi veta vad Skebo gör bra och vad vi bör vara rädda om, samtidigt som vi får vetskap om vad vi kan förbättra. Glädjande nog får Skebo en hel del beröm, något som går väl i hand med att vi ligger bra till i undersökningen från Boindex, säger Anders Eskilsson, bostadskonsulent hos Skebo.
– Synpunktenträffarna uppstod för att vi ville hitta ett forum där vi kom närmare våra hyresgäster och ge dem en chans att framföra eventuella synpunkter under avslappnade former. Det är alltid en härlig blandning av åsikter som brukar dyka upp. Synpunkten är inte till för att klaga på grannarna utan en chans att lyfta de stora frågorna som angår fler människor, säger Anders Eskilsson.

Läs också AF Bostäder vill säga upp student Hyresnämnden ska besöka överfylld lägenhet "Bara annorlunda" värdens svar om dåligt vatten Bengts bostadskarriär från buske till lägenhet Regionråd blir regionchef

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.