HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Sonens beteende äventyrar familjens hyreskontrakt

Malmö Den 22-årige sonen har i flera år dragit på sig klagomål för sitt beteende och familjen har varnats. När han gav sig på en av hyresvärdens anställda fick företaget nog.

Det var i höstas som den 22-årige sonen i en familj, som hyr en lägenhet i centrala Malmö, hotade en av hyresvärdens anställda. Enligt polisanmälan är brottsrubriceringen både olaga hot och misshandel. Den anställde ska bland annat ha blivit knuffad.

Familjen har tidigare fått både en skriftlig och en muntlig varning kopplat till sonens beteende och nu väljer hyresvärden att säga upp familjen på grund av sonens beteende. Enligt uppsägningen beror det – förutom händelsen höstas – på störningar som hot, aggressivt beteende, rökning i entré och trapphus samt skadegörelse. Familjen motsätter sig uppsägningen. Hyresvärden har därför vänt sig till hyresvärden för att få fallet prövat.

Läs ocksåTotalförstörde ettan på fem månader – krävs på nära en kvarts miljon kronorEn sönderslagen badrumsdörr och hand som håller i pengar.
Läs också Vidrig stank spreds i hyreshuset - utpekade grannen slängs ut: "Har inte orsakat lukten" Knuffade och skrek åt sina grannar – kvinna blir uppsagd för andra gången av Uppsalahem Bombmannen fick komma tillbaka - nu rasar grannarna: "Jävligt obehagligt" Macheteman bar kniv i domstolen – terrorn fick grannar att flytta

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.