Annons

Sonens beteende äventyrar familjens hyreskontrakt

Malmö Den 22-årige sonen har i flera år dragit på sig klagomål för sitt beteende och familjen har varnats. När han gav sig på en av hyresvärdens anställda fick företaget nog.

Det var i höstas som den 22-årige sonen i en familj, som hyr en lägenhet i centrala Malmö, hotade en av hyresvärdens anställda. Enligt polisanmälan är brottsrubriceringen både olaga hot och misshandel. Den anställde ska bland annat ha blivit knuffad.

Familjen har tidigare fått både en skriftlig och en muntlig varning kopplat till sonens beteende och nu väljer hyresvärden att säga upp familjen på grund av sonens beteende. Enligt uppsägningen beror det – förutom händelsen höstas – på störningar som hot, aggressivt beteende, rökning i entré och trapphus samt skadegörelse. Familjen motsätter sig uppsägningen. Hyresvärden har därför vänt sig till hyresvärden för att få fallet prövat.

Annons
ANNONSGuide till hemförsäkringar
Annons
Läs också Hundar skällde konstant – men slarvet med hyran gjorde att pappa och tre barn vräks Hyresgästen "stoppade huvudet i sanden" - är skyldig värden över 100 000 kronor Hyresvärden ville ha tillbaka lägenheten för att ha närmare till sjukhus – barnfamilj vägrade flytta Kvinna hittades inlåst i förråd – nu vräks en man i huset 77-åring hotade grannarna med yxa – döms men slipper betala skadestånd

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.