Annons

Störande granne måste flytta

Alingsås En fick sin nattsömn förstörd. En annan valde att flytta eftersom hon inte orkade med musiken, bankandet och oväsendet. Nu sägs den högljudde grannen upp.

Störningar dygnet runt – det har varit vardag för grannarna i bostadsområdet i Alingsås. Störningsjouren har kommit och polisen har tillkallats men det har inte gett något resultat. Mannen har fört väsen, spelat hög musik och bankat i väggarna så till den grad att flera av de som bor i huset fått sin nattsömn helt förstörd.

När hyresnämnden sammanträdde vittnade tre olika grannar. En av dem berättade att störningarna hållit henne vaken hela nätter och att hon ibland lidit av sådan sömnbrist att hon inte kunnat gå till jobbet dagen därpå. Därför har hon valt att flytta från sin lägenhet.

Annons
ANNONSSmarta tips för att hyra ut din bostad enklare

Efter att ha hört vittnenas berättelser beslutar hyresnämnden att mannen inte längre har rätt att bo kvar. Hans hyreskontrakt sägs nu upp.

Annons
Läs också Dömd för upplopp vräks efter svartuthyrning - ville ha kvar bostaden för snabbare frigivning Så blev anonyma vittnesuppgifter avgörande när hyresgäst vräks: ”Problematiskt” Betalade ingen hyra på fem år – nu har dödsboet en kvarts miljon i hyresskuld Jens Marcus och Ewa hotades av uppsägning – nu får de bo kvar: ”Underbart” Belamrade sin lägenhet med saker i flera år – därför får hon ändå bo kvar

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.