HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Annons

Störande granne måste flytta

Alingsås En fick sin nattsömn förstörd. En annan valde att flytta eftersom hon inte orkade med musiken, bankandet och oväsendet. Nu sägs den högljudde grannen upp.

Störningar dygnet runt – det har varit vardag för grannarna i bostadsområdet i Alingsås. Störningsjouren har kommit och polisen har tillkallats men det har inte gett något resultat. Mannen har fört väsen, spelat hög musik och bankat i väggarna så till den grad att flera av de som bor i huset fått sin nattsömn helt förstörd.

När hyresnämnden sammanträdde vittnade tre olika grannar. En av dem berättade att störningarna hållit henne vaken hela nätter och att hon ibland lidit av sådan sömnbrist att hon inte kunnat gå till jobbet dagen därpå. Därför har hon valt att flytta från sin lägenhet.

Annons
Läs ocksåRiskerar vräkning för att han matar fåglar: ”Jag behöver någon att bry mig om”

Efter att ha hört vittnenas berättelser beslutar hyresnämnden att mannen inte längre har rätt att bo kvar. Hans hyreskontrakt sägs nu upp.

Annons
Läs också Mamma till hotfull son kan förlora sitt hyreskontrakt – han skrämmer grannarna Över två år med mögligt tak – nu hotas värden med 100 000 kronor i vite Röker trots förbud – nu vill värden vräka hyresgästen Miljonvitet mot gymmet i Ewas hus upphävs

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.