Annons

Trollhättan lockar fler – bostadsbolaget byter namn

Trollhättan ​Namnet Bostads AB Eidar är både kort och gott men det räcker inte längre. Från och med nu heter Trollhättans kommunala bostadsbolag i stället AB Eidar Trollhättans bostadsbolag.

​Skälet är att bostadsbolaget numera kontaktas av människor från hela Sverige och inte bara från Trollhättan. Till exempel söker i dag många studenter sig till Trollhättan och har förfrågningar kring lägenheter. För dem ska det vara lätt att placera Eidar på kartan.

Dessutom finns Eidar numera med på Boplats Göteborg, som är en så kallad marknadsplats för bostäder i Göteborgsregionen. Även där är det viktigt att det snabbt framgår var bolaget Eidar hör hemma.

Annons
ANNONSSmarta tips för att hyra ut din bostad enklare
Annons
Läs också Trollhättepar bakom bolag som vill köpa 174 kommunala lägenheter - Hyresgäst: "Förväntar mig samma höga nivå" Bostadsbolaget säljer ut drygt 170 centrala lägenheter Ann-Charlotte vann hyresfajten – nu får alla i kvarteret lägre höjning: ”Var tvungen att göra något” Oro blandat med hopp efter bostadsbolagets försäljning: "Undrar om det kan bli sämre" Efter rekordhöjningarna - studenter får allt svårare att klara hyran: "Slår extra hårt"

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.