HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Trollhättan lockar fler – bostadsbolaget byter namn

Trollhättan ​Namnet Bostads AB Eidar är både kort och gott men det räcker inte längre. Från och med nu heter Trollhättans kommunala bostadsbolag i stället AB Eidar Trollhättans bostadsbolag.

​Skälet är att bostadsbolaget numera kontaktas av människor från hela Sverige och inte bara från Trollhättan. Till exempel söker i dag många studenter sig till Trollhättan och har förfrågningar kring lägenheter. För dem ska det vara lätt att placera Eidar på kartan.

Dessutom finns Eidar numera med på Boplats Göteborg, som är en så kallad marknadsplats för bostäder i Göteborgsregionen. Även där är det viktigt att det snabbt framgår var bolaget Eidar hör hemma.

Läs ocksåHyresgäster får hjälp att kolla lägenheten och lära sig om rättigheter och skyldigheter
Läs också "Ansvarslöst av kommunala bolag" - förhandlingschef fördömer strandningar Hyresvärdarna satsar på Huskurage - men metoden får också kritik Tröstlös väntan på större lägenhet för fyrabarnsfamiljen Evert Saffo, Hyresgästföreningen: ”Synd att stödet försvann även om det inte alltid träffade rätt”

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.