HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Tvingas flytta efter sönderslagen ytterdörr

Skurup Hyresgäster i garaget, översvämning och en sönderslagen ytterdörr. Hyresgästen i Skurup har misskött sig så mycket att hon nu tvingas att flytta.
Foto: Fastighetsägaren

Hyresvärden sade upp hyresgästen redan i somras. Värden menade att hon störde sina grannar i alldeles för stor utsträckning. En besökare hade slagit sönder ytterdörren, hon hade låtit en kompis bo i garaget där hon också satt ut mat till vilket lockat till sig ohyra och hon hade orsakat en översvämning. När lägenheten svämmade över så det rann vatten ned till grannen i lägenheten under var hyresvärden tvungen att bryta sig in i lägenheten med hjälp av polis och socialtjänst. Då stod vattenkranen i köket igång.

De senaste månaderna har hyresgästen inte heller betalat sin hyra och hyresnämnden beslutar därför att hyresgästen ska flytta och hyresvärden får rätt att riva kontraktet.

Läs ocksåRiskerar hyreskontrakt efter sönderslagen ytterdörr
Läs också De tvingas flytta när huset ombildas till bostadsrätter Dotter tvingas flytta - skyller på pappan Landets näst högsta hyresyrkande kommer från Vårgårda Bostäder Kissade i grannens skor – vräks

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.