Annons

Uddevallahem värd för nationell bostadskongress

Uddevalla ​I mitten av april håller bostadsbolagens organisation SABO kongress. Representanter för runt 300 kommunala värdar i hela landet är inbjudna till arrangemanget. I år är Uddevallahem samarbetspartner.

På kongressen behandlas motioner från medlemsföretagen. De får också tillfälle att gå på föreläsningar och olika studiebesök.

Uddevallahem kommer att visa upp och berätta om två projekt. Det första handlar om stiftelsens arbete med anpassning av ett bostadsområde för äldre. På Skogslyckan har bolaget hittat lösningar som ger bättre förutsättningar för äldre att bo kvar även när kraven på tillgänglighet förändras. Trygghet och trivsel är andra faktorer man jobbat med här.

Annons
ANNONSSmarta tips för att hyra ut din bostad enklare

Det andra projektet är passivhusen på Misteröd. Uddevallahem ska visa hur par- och radhusen byggts och hur projektet fallit ut.

Annons
SABOs kongress i Uddevalla går av stapeln 13-15 april.

Läs också Diana jobbar för att fler ska engagera sig Ingen lek att göra parksäsongen säker för barnen Joakim tar kampen mot Uddevallahem - "oklara regler om rökning" Lena har varit Tallvägen trogen sedan barnsben: "Härifrån flyttar man inte frivilligt" Emma drog vinstlotten - vann ett eget hem i Uddevalla

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.