Annons

Uppsalahem skriver på Uppsala klimatprotokoll

Uppsala Uppsalahem har under en längre tid jobbat med klimat- och miljöfrågor. Nu skriver bolaget på Uppsala klimatprotokoll.

En viktig miljöfråga som Uppsalahem jobbar med är att minska utsläppen av koldioxid. Mellan 2004 till 2011 har bolaget lyckats minska koldioxidutsläppen med drygt 30 procent.  Nu skriver Uppsalahem på Uppsala klimatprotokoll och blir ett av 24 företag som går in i steg två av protokollet.

Tanken med Uppsala klimatprotokoll är att företag tillsammans ska nå bättre resultat än var för sig. Det är upp till alla medlemmar att sätta upp och genomföra klimat- och energimål för protokollsperioden.

Annons
ANNONSGuide till hemförsäkringar
Annons
Läs också Uppsalahem lät hus förfalla i väntan på rivning eller renovering – nu tvingas de rusta dem för 15 miljoner Gottsunda centrum firar 50 år – nu rustas miljonprogramshusen Ingrid i Gottsunda fick besök av EU-projekt – så vill Uppsalahem minska sitt klimatavtryck Gösta, 92 år, gick på matlagningskurs: ”Jag behöver äta lite mer grönt” Motorolja och hundbajs hamnar i behållarna för matfett: "Ingen succé - mer farligt avfall än matolja"

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.