HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Annons

Utställning blir konferens

Malmö Förra året arrangerades utställningen Ungbo12 i Malmö för att uppmärksamma bostadsbristen bland unga. Till hösten blir utställningen till en konferens.

Ungbo-konferensen väntas locka 150 deltagare. Inbjudna är bland andra bostadsmarknadens alla aktörer. Under en dag blir det föreläsningar, workshops och diskussioner. Förhoppningen är att man under konferensen ska bygga vidare på de nätverk som bildades i samband med utställningen. Ilmar Reepalu (S), kommunstyrelsens ordförande i Malmö, har höga förhoppningar:

– Utställningen satte fokus på det som är ett stort bekymmer för många unga i dag, bristen på bostäder. Vår konferens gör förmodligen mer för bostadsbyggandet än regeringens förslag om andrahandsuthyrningar, kommenterar Ilmar Reepalu i ett pressmeddelande.

Annons
Läs ocksåVarningen – så mycket dyrare kan det bli om marknadshyra införs
Annons
Läs också Fler vill ha ombildning – fyra av tio skulle tacka ja till att köpa Lättare för unga i Västmanland att få bostad Drygt 9 000 hushåll i Uppsala bor fel Regeringen granskar orättvisor på hyresmarknaden

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.