Annons

Utställning blir konferens

Malmö Förra året arrangerades utställningen Ungbo12 i Malmö för att uppmärksamma bostadsbristen bland unga. Till hösten blir utställningen till en konferens.

Ungbo-konferensen väntas locka 150 deltagare. Inbjudna är bland andra bostadsmarknadens alla aktörer. Under en dag blir det föreläsningar, workshops och diskussioner. Förhoppningen är att man under konferensen ska bygga vidare på de nätverk som bildades i samband med utställningen. Ilmar Reepalu (S), kommunstyrelsens ordförande i Malmö, har höga förhoppningar:

– Utställningen satte fokus på det som är ett stort bekymmer för många unga i dag, bristen på bostäder. Vår konferens gör förmodligen mer för bostadsbyggandet än regeringens förslag om andrahandsuthyrningar, kommenterar Ilmar Reepalu i ett pressmeddelande.

Annons
ANNONSGuide till hemförsäkringar
Annons
Läs också Värdarnas hårda krav – då får du nobben om du vill bo i Malmö Varningen – så mycket dyrare kan det bli om marknadshyra införs Fler vill ha ombildning – fyra av tio skulle tacka ja till att köpa Lättare för unga i Västmanland att få bostad Drygt 9 000 hushåll i Uppsala bor fel

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.