Annons

Älg intog äldreboende

Alingsås ​En älgkalv har varit på sightseeing i Brunnsgårdens äldreboende. Ingen av ordinarie hyresgäster eller personal kom till skada. Älgen kom undan med mindre skador och blotta förskräckelsen.
Ett högst oväntat besök fick hyresgästerna och personalen på Brunnsgårdens äldreboende i Alingsås i torsdags. En älgkalv tog sig in genom ett fönster och sprang förvirrad genom en korridor till matsalen där många av de boende satt och åt, enligt Alingsåshems hemsida.
 
Bostadsbolagets boendeteam, polisen och jägare var snabbt på plats och utrymde fastigheten. Därefter öppnade polisen ytterdörren och älgen kunde passera ut i friheten. Älgen var inte värre skadad än att polisen ansåg att den kunde läka såren själv.
Fönstersplitter, några möbler som behöver lagas och storstädning är resultatet från älgkalvens besök. Och de boende kan nu pusta ut efter äventyret. Hur älgen lever i dag står skrivet i stjärnorna.

Annons
Läs också Smarta tips för att hyra ut din bostad enklare Alingsåshem backar från försäljningsplaner: "Inte en god affär", säger vd:n Strandade hyresförhandlingar i Alingsås - Förhandlingschefen: "Festen är över" Moa, 25 år med Aspergers - "Svårt att ta in att jag fått ett eget hem" Ulf lägger ut hyreshusets dammråttor på Instagram Moa, 25, har Aspergers – snart hemlös i kommunen med skriande bostadsbrist

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.