HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Annons

Ängelholm har bästa fastighetsföretagarklimatet i Skåne

Ängelholm När fastighetsföretagarna i Skåne själv får välja är det Ängelholm som gäller. Orten har fått högsta betyg för sitt goda fastighetsföretagarklimat.

Varje år mäter Fastighetsägarna Syd hur fastighetsföretagare upplever samarbetet med kommunen och hur förutsättningarna för företagen är på orten. De tittar bland annat på hur de upplever service, avgifter och handläggningstider på den ort de har sin verksamhet. Ängelholm ligger kvar på samma index som förra året och säkrar sin första plats i Skåne. I ett pressmeddelande från Fastighetsägarna Syd framgår det att fastighetsföretagarna i Ängelholm är speciellt nöjda med ortens näringsklimat, kommunikationerna och de kommunala avgifterna.

Annons
Annons
Läs också De första stora uppgörelserna i landet är klara – så hög blir hyreshöjningen 12 000 lägenheter i norra Skåne får en procent i hyreshöjning Full fart på hyresförhandlingar i Blekinge Hyresgästföreningen i Skåne är kritisk mot höga hyreskrav Den stora strandningen i Malmö är över - eller?

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.