Annons

I dag släpps 17 nya lägenheter i Umeå

Umeå Det byggs hyresrätter mer eller mindre konstant i Umeå. I dag släpper Bostaden 17 nybyggda lägenheter på Öbacka.
Foto: Bostaden AB

Huset, som ligger på Öbacka alldeles nära älven, är ett så kallat punkthus. Det är sex våningar högt och har sammanlagt 17 lägenheter. Det är ettor, tvåor och treor, den minsta 35 kvadratmeter och den största 71 kvadratmeter.
– Lägenheterna har hög standard och får ett mycket centralt läge, säger Berndt Elstig, fastighetschef på Bostaden, i ett pressmeddelande.
– Vårt nya hus är en lyckad förtätning nära centrum. Läget är älvnära, med allt vad det innebär i rekreation och trevliga omgivningar, det är nära till city och lägenheterna har hög standard. Här hoppas vi att våra blivande hyresgäster ska trivas.

Lägenheterna släpptes idag och inflyttningen inleds den 15 december.
– Det är attraktiva lägenheter i ett attraktivt och centralt område. Enligt våra tidigare erfarenheter brukar trycket vara högt, säger Madelene Hägg, kundcenterchef på Bostaden.

Annons
ANNONSGuide till hemförsäkringar

Bostaden påpekar också att man nyligen släppte 36 nyproducerade lägenheter på Östra Norrlandsgatan, Öst på stan, med inflyttning i december. Där ska det bli sammanlagt 159 lägenheter.

Annons
Läs också När som helst kan marken ge vika – deras hem står mitt i riskzonen ”Hade varit fruktansvärt” Mannen ville spara el, skaffade kamin och orsakade brand – får betala skadestånd Fettklump på 40 ton hittades i avloppsrör – här är proppen som dykare fick hugga bort Kameror kan spåra fettklumpar - därför kan du tvingas betala om du slarvar med matoljan Här höjer värdarna hyrorna utan att förhandla - Wladimir vägrar betala: "Jag blev arg"

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.